SFO Min Institution
I Hadsund Skoles SFO bruger vi et digitalt registreringssystem, som involverer forældrene. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i det, da det letter det administrative arbejde for os i det daglige og dermed giver os mere tid sammen med børnene.

På min institution kan man blandt andet hurtigt og nemt melde sygdom/fravær på dit barn, sende besked til dit barns institution eller se om dit barn er tjekket ind/ud af sfo'en, få påmindelse om fx ferie og aktiviteter mm.

Det er dog vigtigt for os at slå fast, at dette ikke erstatter den daglige kontakt og forældre-samarbejdet! Vi forventer stadig et "goddag" og "farvel" fra jer og/eller jeres barn og har naturligvis altid tid til en snak med jer.

I boksen til højre kan du finde links til hjælp med at komme igang med at bruge Min Institution

SFO Hadsund skole

Stadionvej 5, 9560 Hadsund

Gå til Min Institution